29 Mayıs 2007 Salı

Ana sınıfı yıl sonu gösterimiz



Yine yeni bir yıl sonu gösterisi... Yine çok heyecanlı ve çok duygu yüklü anlar... Yine dolu dolu gözler, salyalar ve de sümükler...(neyseki azalan bir eğilimde 3 yaşdan 6 yaşa doğru) Bunlar anne baba cephesinde ki duygular. Ya Deniz cephesi??? Yine kendinden çok emin ve güven dolu ve yine çok keyifli... Sahnede en ufak bir tereddütü olmayan, tüm rollerin hakkıyla üstesinden gelen. Aferim annecim sana, bir kez daha tebrik ediyoruz seni başarından ötürü...
http://picasaweb.google.com/anteksltd/YLsonuGSterimizAnkara

3 yorum:

karamelize dedi ki...

duruşdaki asalete ve özgüvene bakarmısınız yahu... geliyor valla tiyatrocumuz, ohhh biz de o zamana emekli oluruz, takılırız peşine nazlimo turnede senin kızın.. bize de o ara laylay lazım olacak..:)))
tebrik ediyorum cooookkk

zuzu dedi ki...

bu cimcimelik hali sonradan olmuyor dogustan oluyor orasi kesin!! yani genlerde var..simdiki cocuklar sahne tozunu daha bi cok mu yutuyorlar ne? denizcime bravo valla; tebrik ediyorum..cok yakismis sahneye..

Nazkız dedi ki...

Eh şekerim bu kadar emekten sonra bizimde faydalanmamız lazım çocuklarımızdan di mi ama? Takılırız artık birinden birinin gösterilerine ileride hep beraber!

Teşekkürler Zuzu'cum, biz de senin çocuklarının gösterilerini görürüz inşallah bloglarımızda yakın gelecekte!! (çocukların diyorum ona göre start ver artık..:-))