12 Ocak 2009 Pazartesi

Son 1 yıldır Deniz'e "büyüyünce ne olacaksın" sorusuna "yazar olacağım" diyor Deniz..

çalıştığım işyerinden mi etkilendi bilmiyorum, hoş benim yazarlıkla ve yazarlarla ilgim yok ama sanki yeni işimle birlikte alındı bu karar..

Öğretmeni de söylüyor, gerçekten yazma konusunda da başarılı...Yazı yazmayı da çok seviyor ve yazısıda gerçekten çok düzgün ve güzel...

Geçenlerde resimlere göre bir öykü yazma ödevi verilmişti.

İşte aşağıda yazdığı öykü, aynen yazıyorum:

"Yağmurlu bir günde kaybolmuş Boncuk diye bir köpek dolaşıyordu. Boncuk üşümeye, korkamya, acıkmaya ve susamaya başlamıştı. zavallı Boncuk yorulmaya da başlamıştı. Yürüdü, yürüdü bir kedi gördü. İkisi de birbirlerinden çok korkmuşlardı.Kedinin adı Fındık'tı. Boncuk asil bir köpekti. Kedilere zarar verip kovalamazdı. Çok geçmeden birbirlerine alıştılar. Fındık ve Boncuk çok üşümüşlerdi. Boncuk hemen sıcak büyük bir kulube buldu. İlk önce Boncuk kulubeye girip tehlike var mı diye kontrol etti. Tehlike yoktu. Fındık'ta içeriye girdi. Dışarı çıkıp biraz hava aldılar. Hava biraz ısınmıştı. Hatta gökkuşağı çıkmıştı. Biraz durduktan sonra içeriye girmişler. Yine önce Boncuk sonra Fındık girmiş. Biraz evi dolaşmışlar, sonra burası gayet kaliteli gayet güzel demişler. Boncuk öyle tatlı öyle güzel birsüt hazırlamış. Fındık ve Boncuk bayıla bayıla içmişler."

Ne dersiniz? Hiç fena değil di mi?