17 Eylül 2007 Pazartesi

Shakira Deniz



Benim kızımı tanıyanlar bilir, tipik bir kız çocuğu değildir aslında, cilvesi yoktur, dans etmez, bebeklerle arası pek yoktur vs.. Ancak bu video benim tezimi çürüttü, inanamadım ben de gördüğüme!!!!

5 yorum:

Nane Şekeri dedi ki...

Deniz biraz benim cocukluguma benziyor :)Ben pek bebek felan oynamazdim daga tirmanmaca araba surme vs hayali bir ton erkek oyunu Guzel dansediyor bence shakirayi katliycak ilerde

Nazkız dedi ki...

Değişik bir çocuk, öyle fiziki aktiviteleri çok fazla yok aslında tırmanma gibi ama dansda yok. ilk kez böyle gördüm çocuğumu:-))) Şarkının mı etkisi nedir???

karamelize dedi ki...

nazlimooo,
cok cilveli dans etmis vallahi yahu...valla okulla birlikte huy suy değişiyo galiba kızım, yandın sen yandın..:))))))

zuzu dedi ki...

super!!!!!!!!! super!!!!!! cok begendim: tribunlerde gormek istedigimiz Denizcim iste bu; sonra biraz arzu teyzesi ile takilir; alisveris yapar, kiyafet, incik boncuk da aldi mi; tadindan yenmez ;)))

Nazkız dedi ki...

valla kızım ben okula değil de Bodrum'a yordum şahsen.. Büyüklerde olduğu gibi çocukların da hormonları şaşıyor galiba Bodrum'da!!!

Zuzu'cum zaten Deniz hasta senin takılarına, arada bir hala seni anıyoruz "anne arkadaşın Arzu ne kokoş di mi, ayak parmağına bile yüzük takıyor" şeklinde.:-)))