1 Kasım 2008 Cumartesi

Çocukların dostluğu

Efendim, Bilge ve Deniz ilk kez o gün tanıştılar. Biz Starbucks'da kahvelerimizi yudumlarken onlarda kaynaşmaya çalıştılar...

Ardından biz anneler birbirimizin çocuklarına ısınmak için sevdikleri kitapları almaya karar verdik.
Bilge "Cemile" serisine takılıyormuş şu sıra, bendeniz bir adet Cemile aldım kendisine....













Deniz ise "çıtır çıtır felsefe" serisine takıldığı için sevgili Deniz'de serinin "özgür olan ve olmayan" ı hediye etti bize....

Çocuk dediğin hemen kaynaşıveriyor, biz büyükler gibi acaba sevecekmiyim gibi hiç bir dertleri yok. Son derece saf duygularıyla dost olmak için çırpınıyorlar. her türlü paylaşım mutluluk onlar için. keşke bu saf duyguları kaybolmasa insanoğlunun, dünya ne kadar güzel olurdu değilmi?



Jetonlu oyuncaklarda keyfettiler günün diğer yarısında...


Sonunda ise kanka vaziyetdelerdi artık...

Bugünden beri sorular sorular,"haftaya Franszıca kursundan sonra Bilge'lerle buluşalım mı anne""bir daha ne zaman Bilge'yi görücem anne?" , "yarın Bilge'leri bize çağırsana anne"................:-)))

2 yorum:

Deniz dedi ki...

Nazlıcığım, bunları tamamen unutmuşum neredeyse :) Kızımın dişleri ne kadar beyazmış :)) Çok şekerlerdi, zıplayan iki oyuncak civciv gibiydiler. Durmadan usanmadan, müthiş enerji ile koşup durdular oradan oraya. Biz de çok memnun olduk, aynı soruları ben de duyuyorum :)

Nazkız dedi ki...

tamam o zaman en yakın zamanda yapalım yine bir organizasyon:-)