20 Temmuz 2007 Cuma

heyecanlıyım


Her sene ayrı bir heyecan içinde geçer Deniz'imin doğumgünü partisi hazırlıkları.. İstanbul'lu dostlarım bilirler, ataşehir'deki evimizin ortak alanında bulunan kamelyada yaptığımız kutlamalarda hep çok keyifli geçti şimdiye kadar..

Bu sene Ankara'da aile ortamında konsept biraz daha farklı olacak. Henüz benimde görmediğimin babama ait çiftlikde mangal partisi düzenleyeceğiz tüm sülaleye...Benim için asıl heyecanlı olan yanı doğum günü pastasını kendi ellerimle hazırlayacak olmam. Yıllardır niyetindeyim, ancak bu yıla nasip oldu, bugün bir telaş aldık ana malzemeleri Eray ile birlikte..

Pastacılık sektörüne aşinalığından dolayı eşimin bana çok faydası oldu malzeme alımında. Çikolata mutlaka melodi kuvertür olmalı dedi ve Gimat'a gidip kuvertür çikolatamızı ve süsleme için gümüş boncuklarımızı aldık. Daha sonra yine Gimat'da tüm pasta malzemelerini satın alabileceğiniz "Pastacılık Dünyası"'na uğrayarak Deniz'in seçtiği pasta üzeri oyuncakları ile enfes şekerlemeleri aldık.

Bundan sonrası bana düşüyor, bakalım becerebilecekmiyim bu pasta olayını..Tarifini yine blogdaşlarımdan birinden aldım, hele bir bitsin teşekkürlerimi sunacağım kendisine buradan..

1 yorum:

zuzu dedi ki...

Denizcimin dogum gunu 10 temmuz'du di mi? anladigim kadari ile bir kac hafta sonra kutluyor olacaksiniz..valla eminim muthis bir pasta olur Eray'la ikinizin ortak calismasi!! tadindan yenmez; DHL'le 2 dilim rica buraya da ;)))